Krisztina 06 20 526 5676

 Balázs 06 70 633 4478

 

jovocentrum facebook

Hogyan szelídítsünk férfit ? - 2 napos workshop 2024. március 2-3.

A tanfolyam létszáma most sajnos betelt...

Szeretettel várunk következő tanfolyamainkon.

A TTN Képzések oldalon részletesen olvashatsz a “Hogyan szelídítsünk férfit?” workshopról.
 
Most fontos tudandók jönnek! Mindenképpen olvasd végig!
 
Szeretnénk neked segíteni, de ehhez kérjük olvasd el az egészet, akkor is, ha sietsz és akkor is, ha szerinted “szájbarágós” a magyarázat, mert később bánni fogod.

Ne te légy benne abban a 4-5-ben, aki minden alkalommal lemarad, mert nem olvasta el. OK? 

Időbeosztás

• Időtartama 2 teljes nap

• Első nap

o Regisztráció 9:00 -9:45-ig Fontos! 9:00 előtt nem tudsz bejönni, kérünk ne érkezz előbb, de ne is késs el, mert pontosan kezdünk!
o Tanfolyam 10:00-19:00-ig (30 perc csúszás lehetséges a kérdések miatt. Nagyon fontos lenne, hogy a végéig maradj, mert az utolsó 15 perc nagyon fontos!)

• Második nap

o 09:00-18:00-ig (30 perc csúszás lehetséges a kérdések miatt. Nagyon fontos lenne, hogy a végéig maradj, mert az utolsó 15 perc nagyon fontos!)

• Szünetek kb másfél óránként lesz egy-egy rövidebb szünet (kb 20 perc) és fél kettő körül egy ebédszünet (kb. 45 perc).
 
Helyszín
 
• A tanfolyam helyszíneEgy jól megközelíthető és ismert hely Budapesten, a Lurdy ház közelében. Ennyi elég kell legyen a tervezéshez és a döntéshez. 
Azért nem adjuk meg MOST a pontos helyszínt, mert amikor megadtuk mindig megrohamozott bennünket 10-20 hölgy, aki úgy volt vele, hogy “majd meglátja milyen napja van aznap és bekönyörgi magát, ha kedve lesz elindulni” vagy úgy döntött, hogy “ő bármi áron beverekszi magát”, akkor is, ha nem fért be. Ez részben inkorrekt sokakkal szemben, akik átgondolták, döntöttek, szerveztek és elköteleződtek, részben pedig nagyon kellemetlen volt hazaküldeni ezeket a hölgyeket, akik ott siránkoztak az ajtó előtt. Egy ilyen kezdést  egyszerűen nem engedhetünk meg.

o Parkolás és étkezés: A lehetőségekről tájékoztatunk a pontos helyszínt tartalmazó levélben.

A jelentkezés folyamat és fontos részletei

1. A tanfolyam díja 27.000 Ft. Ezt kell majd átutalnod a jelentkezésedkor kapott számlaszámra. Az utalási részleteket kérlek majd gondosan olvasd át a levélben.
2. Amikor elküldöd a lenti jelentkezésed, először csak egy levelet kapsz a számlázásról és a pontos részletekről. 
3. Ez után el kell utalnod a tanfolyam díjat.
4. Ha megérkezett a tanfolyamdíjad utalása, akkor kapod meg a pontos címet és minden fontos részletet.
5. A jelentkezési lap kitöltése és elküldése nem elégséges ahhoz, hogy bekerülj a tanfolyamra!!!
6. Jelentkezési lapod elküldésével csak annyi történik, hogy kapsz egy automata levelet, amiben a számlázáshoz és utaláshoz szükséges adatokat küldjük el neked. Ha nem kapod meg pár percen belül, akkor 99%-ban a spam-ben van. Ha ott sincs, akkor küldd el újra és ne írj a facebook-on, mert nem tudunk segíteni, hiszen nincs nálunk semmilyen adatod. 
7. Akkor jutsz be a tanfolyamra, ha a tanfolyam díját – azaz 27.000. Ft-ot átutaltad és még akkor megérkezett hozzánk, amikor nem telt be a kurzus. 
8. A helyek az UTALÁSOK MEGÉRKEZÉSÉNEK SORRENDJÉBEN TÖLTŐDNEK, mert mindig van olyan, aki elküldi a lenti jelentkezési lapot, de sohasem utal mert meggondolta magát. Így csak foglalná a helyét valakinek, aki bajban van otthon. Aki szeretne jönni és intézi, az szinte sohasem maradt még le. Aki bizonytalan az szinte biztos, hogy lemarad… 
9. Lehet, hogy a jelentkezési lapodat időben elküldted, de késlekedtél az utalással, vagy más sokkal gyorsabb volt és közben a tanfolyam betelt. Ha ilyen történne visszautaljuk a díjat.
10. FONTOS! Csak akkor foglalj szállást, utazást, ha vísszaigazoltuk, hogy bekerültél a tanfolyamra. Ez maximum 3 MUNKAnap. 
11. Ha elküldted a jelentkezésed kérjük AZONNAL ellenőrizd az email fiókodat, hogy megérkezett-e a visszaigazoló email ÉS NE KÉSLEKEDJ! Kb. 3x-os a túljelentkezés.
12. Ha nem találod az e-mailt, akkor lehet, hogy a levelező fiókod a “közösségi” “promóciók” vagy “spam” mappádba tette a levelünket. Ellenőrizd le azt is a biztonság kedvéért! Ha így történt volna, kérünk tedd át a biztonságos e-mail címek közé, hogy ez később se okozhasson problémát. Ha nem jött meg, töltsd ki újra a jelentkezési lapot és NE ÍRJ NEKÜNK LEVELET, mert nem tudunk segíteni, hiszen nincs meg az e-mail címed és biztosan lemaradsz! 
13. FONTOS! Az e-mail címed alapján azonosítunk és tartjuk veled a kapcsolatot, mivel sokszor van hasonló, vagy azonos név. Olyan mail címet adj meg, amit gyakran nézel és eztán végig azt használd, mert KIESEL A TANFOLYAMRÓL, HA LEMARADSZ AZ INFÓKRÓL. 

Utalás – Számlázás

• FONTOS!!! BANKI KÉSZPÉNZ BEFIZETÉST SEMMIKÉPPEN NE HASZNÁLJ, MERT HA BÁRMILYEN OK – betegség, terem technikai probléma, vagy a késésed stb. – MIATT ELMARAD, VAGY VÁLTOZIK A TANFOLYAM, VAGY LEMARADSZ, NEM TUDJUK NEKED VISSZAUTALNI AZ ÖSSZEGET, MERT NINCS SZÁMLASZÁMOD!!!
• Mindenképpen és mindenkinek adunk számlát. Öregek vagyunk már a balhéhoz, így ha valaki nyilvánvalóan kamu vagy értelmezhetetlen adatokat ad meg, automatikusan törlődik a jelentkezése és akkor sem vehet részt a tanfolyamon, ha utalt, mert visszaküldjük.
• Számlát arra a névre állítjuk ki, aki utalt! 
Céges számlát NEM áll módunkban kiállítani. Amennyiben cég nevében utalsz, az összeget azonnal visszautaljuk és lecsúszol a jelentkezésről.
• Ha nincs számlaszámod és más utal helyetted, akkor az ő nevére állítjuk ki a számlát. Ilyenkor ne felejtsétek el a TE NEVEDET beírni a megjegyzés rovatba – DE CSAK A NEVEDET! Se dátum, se semmi nem kell, mert a gép CSAK A NEVET FIGYELI és összekeveredik, ha mást is talál. 
• Számlát – a jelenleg hatályos rendelkezések szerint – CSAK “ismeretterjesztő workshop”-ról állítunk ki. 

Covid szabályok

• A jelenlegi 484/2020 (XI. 10.) 4. kormány rendelet alapján védettségi kártya nem szükséges, mivel “nem minősül rendezvénynek az, ahol az erre a célra rendelt helységeben, a résztvevők előre megváltott jeggyel vesznek részt és az helyükön maradnak” – Pl.: mozi, színház, balett, kabaré, előadóterem. 
• Ha menet közben változnak a szabályok a következményekről azonnal értesítünk.
Kizáró okok
• A programon olyan 18 évet betöltött, vagy kiskorú szülői felügyelettel vehet részt, aki nem áll semmilyen pszichiátriai kezelés alatt, vagy nincs olyan mentális, vagy fizikai állapotban, ahol ne tudná kezelni az érzelmi változásait.
• A programon a gyakorlatok specifikus volta miatt nincs lehetőség kisbabák felügyeletére. Hogy minél többet segíthesünk a kismamákon és babáikon, a babákat el lehet hozni, ha valaki vigyáz rájuk odakint.
• A programra kisállat, vakvezető kutya kivételével nem hozható be.
• A programon TILOS bárminemű hang, kép, vagy viedó rögzítése, vagy élő adásként továbbítása. Ennek megkísérlése esetén a résztvevő azonnal kizárásra kerül a tanfolyamról.
Mivel a folyamatok automatizáltak, sajnos a kérdésekre nem tudunk válaszolni. Igyekeztünk  minden, a döntéshez szükséges információt leírni. 
Reméljük ez segítségedre volt a döntésben.  
 
ÉS MOST VÁGJ BELE A NŐI LÉTEZÉS ÚJ KALANDJÁBA!
Tuti Oké így ???

Kérlek írd be a vezetékneved.

Kérlek írd be a keresztneved.

Kérlek add meg a telefonszámod

Hibás email cím, kérlek ellenőrizd...

Kérlek írd be a várost, ahol laksz.

Irányítószámod ???

Kérlek írd be az utca nevét és a házszámot


FONTOS INFORMÁCIÓ

A jelenleg érvényben lévő törvények, jogszabályok alapján

NEM ÁLL MÓDUNKBAN CÉGEK SZÁMÁRA SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI !!!

Amennyiben céges utalást kapunk, az összeget azonnal visszautaljuk és elveszted a helyed a tanfolyamon.


Vendégeinket és tanítványainkat kizárólag telefonos bejelentkezés alapján fogadjuk.

Copyright © 2016 Pálfi Krisztina, Györkös Balázs